Specijalistička ordinacija za endokrinologiju prim. dr. sc. Jozo Jelčić

PROGRAMI MRŠAVLJENJA: POPUST 15 – 25%

Liječenje debljine je dugotrajan proces promjene nezdravih obrazaca, rutina i navika koji se postiže kroz veći broj dolazaka kod endokrinologa i zahtijeva dulji vremenski period.

Program mršavljenja se započinje edukacijom koja traje oko 1.5 sat, a nastavlja konzultacijama. Najbolji rezultati se postižu ako se konzultacije u početku obavljaju jednom tjedno, a kasnije se prorjeđuju do 1x mjesečno, što ovisi o rezultatima liječenja i mogućnostima pacijenta.

U cilju smanjenja troškova liječenja predviđeni su paketi popusta od 15 do 25% ako se u startu plati određen broj dolazaka. Radi se o istom programu mršavljenja, ali su različito nazvani zbog razlika u popustima.

PROGRAM A: uključuje edukaciju u trajanju od 1.5 sat i 10 kontrolnih pregleda (konzultacija). Cijena je  513 eura. Ako se plaća na početku liječenja dobije se 15% popusta, pa je konačna cijena: 450 eura.

PROGRAM B: uključuje edukaciju u trajanju od 1.5 sat i 15 kontrolnih pregleda (konzultacija).  Cijena je 755 eura. Ako se plaća na početku liječenja dobije se 20% popusta, pa je konačna cijena: 604 eura.

PROGRAM C: uključuje edukaciju u trajanju od 1.5 sat i 2o kontrolnih pregleda (konzultacija). Cijena je 980 eura. Ako se plaća na početku liječenja dobije se 25% popusta, pa je konačna cijena: 735 eura.

U ponudi su i programi za nastavak liječenja:

PPROGRAM D: 6 kontrolnih pregleda (konzultacija). Cijena je 270 eura. Ako se plaća na početku novog ciklusa liječenja dobije se 10% popusta, pa je konačna cijena 243 eura.

PROGRAM E: 12 kontrolnih pregleda (konzultacija). Cijena je 540 eura. Ako se plaća na početku novog ciklusa liječenja dobije se 15% popusta, pa je konačna cijena 469 eura.

Ako se liječenje debljine provodi izvan ovih programa, ali po istim principima i načinu liječenja, samo što se plaća svaki put pri dolasku, onda su cijene bez popusta:

  • prvi endokrinološki pregled: 75.00 eura
  • kontrolni endokrinološki pregled :  60.00 eura
  • edukacija: 80.00 eura
  • konzultacije:  45.00 eura

Comments are closed here.