Specijalistička ordinacija za endokrinologiju prim. dr. sc. Jozo Jelčić

50% SIŽENJE CIJENE PROGRAMA MRŠAVLJENJA!

Veliko sniženje cijena programa mršavljenja!

Akcija traje do kraja siječnja 2021.  Cijeli program, preglede i sve razgovore, vodi endokrinolog s dugogodišnjim iskustvom u liječenju debljine i vođenja Referentnog Centra za debljinu RH u Zavodu za endokrinologiju Interne klinike Rebro. U ponudi su tri programa.

PROGRAM O: uključuje pregled endokrinologa, edukaciju u trajanju od 1.5 sat i 5 kontrolnih pregleda (konzultacija).  Redovna cijena je 2.090 kn. Ako se plaća na početku liječenja daje se 50% popusta dok traje akcija, pa je konačna cijena: 1.045  kn.

PROGRAM A: uključuje pregled endokrinologa, edukaciju u trajanju od 1.5 sat i 10 kontrolnih pregleda (konzultacija). Redovna cijena je 3.290 kn. Ako se plaća na početku liječenja daje se 50% popusta dok traje akcija, pa je konačna cijena: 1.645 kn.

PROGRAM B: uključuje pregled endokrinologa, edukaciju u trajanju od 1.5 sat i 15 kontrolnih pregleda (konzultacija). Redovna cijena je 4.490 kn. Ako se plaća na početku liječenja daje se 50% popusta dok traje akcija, pa je konačna cijena: 2.245 kn.

Ukoliko postoji potreba, u terapiju se mogu uključiti i lijekovi za mršavljenje.

Comments are closed here.